Политика за поверителност при използване на уебсайт www.tahini.bg

Политика за поверителност

Уважаеми посетители,

Нашият сайт/онлайн магазин е организиран така, че по принцип да позволява да ни посещавате в Интернет, без да се легитимирате или да давате каквато и да било лична информация. За да можете лесно да намирате тази Политика за поверителност, ние Ви осигуряваме достъп до нея, като я поставяме в долната част на нашата начална страница.
В случаите, когато заявите желание да Ви предоставим продуктите и услугите, които искате да закупите, ние имаме нужда от информация и настоящата Политика за поверителност за конфиденциалност описва събирането на данни и употребата им в такива случаи.
Настоящата Политика за поверителност за конфиденциалност се отнася единствено за ТДТБ ООД.

  1. Информация, която Ви идентифицира

Предоставените от Вас лични данни са информация, която служи за Вашата идентификация, т.е. име, адрес, имейл адрес, телефон. Ние не събираме лични данни, освен ако вие не ги заявите в конкретни случаи, например, когато поръчвате продукти. Потребителите на този онлайн магазин са наши клиенти и ние защитаваме личните им данни. Използваме тези данни да разберем Вашите нужди и интереси и да Ви обслужваме по-добре. Освен информацията, предоставена от Вас, може да събираме и други данни по време на Вашето посещение на сайта ни, като използваме инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други подобни.

Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на Ваше евентуално запитване или да Ви изпратим закупените стоки на посочен от Вас адрес. Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от Вас продукт или на законно-упълномощените лица.
Не е позволено непълнолетни лица да дават лични данни в сайта на електронния магазин без разрешението на своите родители или настойници.

ТДТБ ООД събира и обработва лични данни на потребителите в качеството на Администратор на лични данни, надлежно регистриран в Комисията за защита на личните данни под идентификационен номер 429766.

Дружеството гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни чрез настоящата Политика за поверителност.

Информацията, която събираме, за да разберем Вашите потребности и интереси, ни помага да направим посещението Ви последователно и персонализирано. Например, ние може да използваме Вашата информация, за да Ви:

• помогнем при попълване на поръчка;
• информираме относно продукти или услуги;
• да предоставим услуги и поддръжка;
• известим за нови услуги или стоки;
• предоставим персонализирани промоционални оферти;
• изберем съдържание което да Ви бъде показано;
• да обработим плащане на поръчка

ТДТБ ООД се задължава да не редактира или разкрива лична информация без изрично предварително разрешение на потребителите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законова процедура.

2. Информация, която не ви идентифицира

Ние също можем да събираме различни видове информация, която не ви идентифицира лично, за да ни помогне да направим Вашия престой на сайта по-приятен, за да измерваме активността на сайта, за да преценим какви бъдещи подобрения могат да бъдат направени, и за съставяне на агрегирани данни, които да служат в полза на посетителите на сайта. Например, ние може да използваме тези данни, за да адаптираме нашите реклами, за да разработим подходящи въпроси в проучвания, за подобряване на нашата дейност, и т.н.

Като друг пример, ние може да използваме „бисквитки“ (за сесията или постоянни), логове, web beacons, GIF / пиксел тагове, банер реклами, инструменти за анализ и проследяване от трета страна (като Google Analytics), мрежи за повторно насочване на съобщения, които може да ви показват наши реклами на други сайтове, които посещавате, за да ви напомнят за нас, както и мрежи на трети страни, които изпращат желани от потребителя имейли (например, имейли от вида „препоръчай на приятел“) за събиране на неидентифицираща лично информация или друга обобщена информация за посетителите на сайта.

„Бисквитките“ (cookies) са текстови файлове, които се използват от уеб браузъра на компютъра си, за съхраняване на вашите предпочитания, и дават възможност на нас да подобрим вашия престой на нашия сайт.

Имейлите или бюлетините, които изпращаме по електронен път могат да използват техники като web beacons или пиксел тагове, за да се съберат имейл показатели и информация като например броя на имейли, които са отворени, дали те са били препратени или печатани, видът на устройството, от което са били отворени, и местоположението (например град, държава и окръг) свързано с IP адреса.

Ако посетите този сайт с отворен ID (като Facebook), вие също може да споделяте и интегрирате данни с трети страни (сайтове социални мрежи) и ние може да следимте обобщени данни за броя на посещенията в този сайт с отворен ID, броя на „харесана“ неща на този сайт или неща в този сайт, които сте избрали да споделяте с трети страни.

Други страни, като например рекламни партньори и фирми за анализ могат също да събират информация за вашата онлайн активност в различни сайтове с течение на времето. Събраната от тези трети лица информацията може да включва идентификатори, които позволяват на тези трети лица да доставят техни реклами на вашия компютър или друго устройство.

Тъй като все още няма общо разбиране за това как да се тълкува уеб браузър-базирани „Do Not Track“ сигнали, различни от бисквитките, ние в момента не отговаряме на „Do Not Track“ сигнали, които са неопределени.

Вие имате възможност да конфигурирате повечето уеб браузъри да не приема бисквитки. Все пак, имайте предвид, че блокирането бисквитки може да ви попречи да получите достъп до някои функции и услуги на нашия уеб сайт или уеб-базиран софтуер, който работи на нашия уеб сайт.

Изявлението за защита на личните данни важи за електронния магазин на ТДТБ ООД. Нашият сайт може да съдържа връзки към други доставчици, за които не можем да носим отговорност относно тяхната защита на личните данни. Моля, когато напускате този сайт, се информирайте относно изявлението за поверителност на всеки сайт, който събира лична информация.
При възникнали промени на политиката ни за защита на личните данни, те ще бъдат оповестени в нашия сайт.
Настоящата Политика за поверителност е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.

Ако имате въпроси относно личните си данни, моля, не се колебайте да се свържете с нас на tatyana@tahini.bg