Едно божествено кокосово изкушение по идея на клиничния диетолог Кристина Вавура. Насладете му се с чиста съвест, защото е нискокалорично, здравослвно и с неустоим екзотичен вкус.
1
Продукти
300гр скир с вкус на кокос или натурален;
10 гр протеин на прах (с вкус на ванилия или кокос);
15 гр натурално пшенично нишесте;
15 гр кокосов тахан;
6 парченца мандарина;
подсладител по желание (използвах капки с вкус на кокос)
Продукти:
300гр скир с вкус на кокос или натурален;
10 гр протеин на прах (с вкус на ванилия или кокос);
15 гр натурално пшенично нишесте;
15 гр кокосов тахан;
6 парченца мандарина;
подсладител по желание (използвах капки с вкус на кокос).
Метод:
1. В блендер добавете всички съставки освен мандарината.
2. Загрейте фурната си на 180С без вентилатор.
3. Вземете малка кръгла форма с махащо се дъно.
4. Изсипете сместа и наредете парчетата мандарина отгоре на равни разстояния.
5. Изпечете за около 30-40 минути на долен рафт на 160-170С без вентилатор.
6. След като извадите чийзкейка от фурната, оставете го да изстине и сложете в хладилник за няколко часа или за през нощта.
7. Насладете се с малко разтопен кокосов тахан отгоре.