2ч. 45 минути 16 филии
Тази лесна за приготвяне рецепта има само 5 съставки и всичко “отива” в кухненския блендер. Макар и според някои хора хлябът от кашу да е по-скоро кекс, ние го използваме като вкусен и полезен заместител на хляба. Опитайте и Вие тази рецепта.
Напоследък често ни питат за “хляб от кашу” и затова решихме да експериментираме. Получи се вкусно и доста засищащо, затова споделяме с Вас една супер лесна рецепта:
Полученията хляб от тахан от кашу трябва да си “почине” за около 2ч. По същия начин, но с добавяне на мед, може да се получи и козунак.
Любопитни сме да разберем дали този хляб ще се получи и с другите ни тахани, но това ще разберем съвсем скоро.