Начин на приготвяне: 
Метод:
1. Нарежете на ситно чесъна, гъбите и тиквичката.
2. Сварете макароните според указанието на опаковката.
3. В тиган, задушете чесъна с печурките и малко масло, докато омекнат хубаво гъбите.
4. Добавете и тиквичките и оставете да се сготвят. Може да се наложи да добавите малко вода (или от тази, в която са се варили макароните).
5. След като сметнете, че зеленчуците са готови, добавете измития и ситно нарязан лапад. Ако нямате лапад, може и спанак или пропуснете.
6. Добавете и изцедените макарони.
7. През цялото време бъркайте, за да не загори.
8. Добавете и доматения сос, сиренето и сусамовия тахан и смесете до получаването на хубава консистенция.
9. Може да сервирате с още малко сирене отгоре, по желание.