Бърза вечеря или обяд на крак-ето това е точната рецепта за вас:хранителна, засищаща, здравословна и балансирана. Насладете се, а ето и как да си я приготвите в няколко лесни стъпки.
Метод на приготвяне:
- Нарежете тиквичките на тънки ивици.
- Сварете паста по избор спрямо инструкциите на опаковката.

- В малко бурканче, сложете всички съставки за соса и разбъркайте до получаване на хомогенна смес.
- В малка касеролка или уок тиганче, сложете 1 ч.л. кокосово масло/гхий и тиквичките да се задушат за малко.
- Добавете половината прошуто, накълцано на дребно, за да отпусне аромата си.
- Изцедете пастата, като оставите малко от водата, в която се е варила.
- Добавете я към уок тигана, изсипете крема сиренето и соса.
- Добавете малко от водата от пастата, за да направите соса кремообразен.
- По желание, може да добавите пармезан.
- Сервирайте като отгоре сложите останалото прошуто във формата на розичка за презентация.