Протеинови трюфели с брашно от рожков и кокосов тахан
15 минути 8-10 броя
В няколко реда по-долу споделяме с вас рецепта, подходяща за бърз снак или когато очаквате гости. Рецептата изготви специално за нас- бъдещият клиничен диетолог Кристина Вавура.
1
Продукти
180г фурми
10г брашно от рожков
15г кокосово масло
30г кокосов тахан
35мл бадемово мляко (или друго по избор)
50г протеин на прах, шоколадов
Съставки:
180г фурми
10г брашно от рожков
15г кокосово масло
30г кокосов тахан
35мл бадемово мляко (или друго по избор)
50г протеин на прах, шоколадов
Метод:
Накиснете предварително фурмите в гореща вода за около 2-3 часа.
Извадете костилките им (ако имат такива) и блендирайте до каша.
Добавете и другите съставки в блендера, докато не получите лепкава смес, подобна на пластелин.
Оформете трюфелите.
По желание, блендирайте бискивити и оваляйте трюфелите в тях. Може и с кокосови стърготини.