75 минути 6 порции
За да бъдем напълно честни с вас, ние искахме да ви представим една по-здравословна версия на бонбоните Фереро и така се появи идеята за браунитo, която сътвори за всички нас бъдещият клиничен диетолог и виртуоз в здравословната кухня- Кристина Вавура!
Това брауни има точно вкуса на Ferrero Rocher! А рецептата за него се състои от няколко съставки и НИКАКВА рафинирана захар!… Също така браунито има високо съдържание на протеин, затова е перфектният снак и за след тренировка.
Домашна Nutella? Как?
Дефиницията за здравословно и полезно е различна при всеки, което е и напълно нормално. Но ето как да си приготвите ваша версия на течния шоколад, която в същото време е и по-натурална. Ще са ви необходими:
В блендер смелете всички съставки на висока скорост, докато достигнете гладка, гъста и хомогенна смес.
А сега да преминем и към рецептата за протеиновото брауни:
Ако сте смятали, че приготвянето на брауни е сложен процес-спокойно, точно обратното е! Всичко, което трябва да направите е да блендирате съставките и после да изпечете сместа!
Списък с необходимите продукти:
Начин на приготвяне: