60 минути 4-6 парчета
В няколко реда по-долу споделяме с вас рецепта, която може да направите с чиста съвест,защото е с високо съдържание на протеини и ниско съдържание на въглехидрати. Благодарим на клиничния диетолог Кристина Вавура за нея.
Продукти
•25гр брашно от рожков или какао на прах
•25гр ванилов или шоколадов протеин
•30гр еритритол или друг подсладител
•120гр цедено мляко
•10мл прясно мляко
•Бакпулвер
•Канела
•1 яйце
•10гр кокосово брашно
•25гр лешников тахан
•15гр шоколадови капки
Продукти:
•25гр брашно от рожков или какао на прах
•25гр ванилов или шоколадов протеин
•30гр еритритол или друг подсладител
•120гр цедено мляко
•10мл прясно мляко
•Бакпулвер
•Канела
•1 яйце
•10гр кокосово брашно
•25гр лешников тахан
•15гр шоколадови капки
Начин на приготвяне:
Отделете мокри и сухи съставки и разбийте по отделно.
След това ги смесете.
Изпечете кекса на 180С без вентилатор, покрит с фолио, за около 40 мин.
Може да украсите с още какао или течен шоколад.