11_800x800-e1500829818101

Кирил Танев за тахана в режимите и менюто си

Кирил Танев за тахана в режимите и менюто си

Кирил Танев е най-популярният фитнес треньор в България, подобрил здравето и визията на хиляди хора, както и извел много състезатели на призови места в състезания по културизъм и фитнес. Оказа се, че нашите тахани много му харесват, особено кокосовия, затова го поканихме да сподели малко повече за себе си.

Кирил, здравей. Представи се на нашата аудитория с няколко изречения.

На 33 години съм, от 16 годишен се занимавам с фитнес. В началото любителски, а през последните 10 години това ми е основна професия.

Как започна твоята професионална кариера?

В началото тренирах за удоволствие, след това отворих магазин за добавки. Там давах общи съвети на клиентите ми. Видях, че те постигат добри резултати и започнах да уча по задълбочено, за да мога компетентно да отговарям на въпросите.

На какво дължиш успеха си? Как се справяш с ангажиментите като професионалист и родител?

Успеха си дължа на това, че се занимавам с нещо, което ми носи удоволствие. Дължа енергията си, на правилното хранене, редовните тренировки и мотивацията, която е вътре в мен.

Имаш прекрасна дъщеричка – как подхождаш към нейното хранително възпитание?

Дъщеря ми се храни много правилно, като никога нищо не и е забранявано, просто няма къде да види и да опита много от вредните храни.

Мислиш ли, че хората все повече обръщат внимание на здравето си?

Преди години се говореше много малко за здравословно хранене. Сега част от хората започнаха да следят какво консумират, но пък и вредните храни около нас станаха много повече, така че едното за сметка на другото.

Беше ни споделил, че много харесваш кокосовия тахан. Защо точно него?

Преди да открия кокосовия тахан на вашата марка консумирах кокосово масло, но още първия път, когато пробвах тахана бях сигурен, че това е най-вкусното нещо, което съм опитвал.

Обикновено закусвам 8-12 белтъка с 1-3 жълтъка, фреш от грейпфрут и 1-2 с.л. тахан. Когато нямам време или пътувам си правя шейк от 2 дози суроватъчен протеин, 1-2 с.л. кокосов тахан и лед.Това ми дава страхотна енергия, регулира кръвната захар и ми помага да метаболизирам повече телесни мазнини през деня.

Как ползваш тахана в дневното си меню и в това на клиентите си?

Таханите са чудесен избор, тъй като държат състезателите ми сити, дават им енергия и са нещо „позволено“ вкусно. Разбира се, ще подчертая, че трябва да се използват разумно.

Ако трябва да избираш между ядки и тахани – кое би избрал и защо?

Не консумирам ядки, тъй като те изискват по-дълга подготовка. Таханите са вкусни и готови за консумация. Отделно от това удобно се смесват с шейкове или се използват за дресинги към салатите.

Какви са бъдещите ти планове?

Занимавам се с много неща и като цяло плановете ми са да продължавам линията, която съм започнал, без да се отклонявам доколкото е възможно.

Пожелай нещо на нас и нашите читатели.

Пожелавам на всички да си вярват и да не се отказват. С годините срещнах много успели хора и това, което научих от всички тях е, че никога не спират. Колкото и да е трудно, колкото и да е далечна целта, важното е да не се спира. Пожелавам на всички да намерят мотивацията в себе си и да преследват това, което ги прави щастливи.

На вашия екип пожелавам успех. Създавате уникални продукти, които ще станат много популярни, както в спорта, така и в храненето на обикновенния човек търсещ вкусни и полезни храни за своето ежедневие.

Tags: No tags

Comments are closed.