85044850_496199961087380_2950679748243619840_n

Нашето изкушение рецепта за кафе с лешников тахан

Започваме всяка от сутрините си с усмивка и чаша ароматно кафе.
Ние се грижим за сутрините си. Обичаме да ги прекарваме заедно, да разговаряме и да хапваме тахан. Никога не сме крили, че любимият ни продукт е лешников тахан. Днес ще ви разкажем (аз, Антония и Добромир) за наш бърз ритуал в пиенето на лешниково кафе.

-МАСЛО-ИЛИ-КОКОСОВ-ТАХАН-e1674759061121-600x384

Кокосово масло или кокосов тахан

Един въпрос, който често възниква по отношение на уелнес, грижата за нас самите и готвенето, е каква е разликата между кокосовата паста/тахан и кокосовото масло. Докато двете споделят редица прилики, има и някои ключови разлики. И така, кокосовата паста същото ли е като кокосовото масло и кое е по-добро?

11_800x800-e1500829818101

Кирил Танев за тахана в режимите и менюто си

Кирил Танев е най-популярният фитнес треньор в България, подобрил здравето и визията на хиляди хора, както и извел много състезатели на призови места в състезания по културизъм и фитнес. Оказа се, че нашите тахани много му харесват, особено кокосовия, затова го поканихме да сподели малко повече за себе си.

10_800x800-e1500828986289

Как да включим таханите в хранителния си режим или диета

Здравейте, пак е Теодор. След като предишните пъти си поговорихме какво е тахан и как се прави, сега е време да оборим мита, че от тахан се „пълнее“ или с други думи, че се ‚качват килограми“. Ще поговорим защо мазнините са важна част от всяка диета, защо таханите са отличен източник на такива и как да ги комбинираме с останалите храни от менюто си.

ЛТ2801-680x384

Ах, този лешников тахан! или с какво сърцевидната ядка помага не само на сърцето

След Сусам, отвори се! идва ред да разкажем и за любимия на повечето ни клиенти лешников тахан. И ние не сме изключение от правилото – отвориш ли буркан с тахан, трудно го затваряш. И второ правило имаме вкъщи – надписвай си буркана, че Теодор ще ти изяде тахана! И това не е шега 🙂

9_800x800

Бадемов тахан – верният приятел при застудяване

Здравейте, последният път си поговорихме как се прави тахан и какви са добрите практики. Тъй като този октомври ни е бадемов, ще разгледаме в детайл бадемовия тахан. Какво се съдържа в него, за какво е полезен и как да го включим в менюто си?
Неслучайно избрахме октомври, за да ви запознаем по-добре с “умния” бадемов тахан, както и да му сложим специална промоция. Октомври е първият по-хладен месец, в който имаме нужда от повече калории и подкрепа в борбата с настинки и работния стрес. А и защо не и от компания за първите ни чаши червено вино?

4_800x800-e1500830137714

Гости в блога Алекс

От днес стартираме нова рубрика в блога ни, в която ще ви срещаме с наши редовни, доволни клиенти. Започваме с Алекс, с която си поговорихме за хранителните ѝ навици, за храненето на малкия ѝ син Влади и за нашите тахани. Приятно четене!